Alle vores offentlige arrangementer aflyses frem til og med d. 13. April. Facebook Live Gudstjeneste søndag kl. 10.30 på Rasmus Elkjær Larsens(præstens) Facebookprofil - Klik her for at se med
Kommende begivenheder
Bøn - AFLYST

Onsdag d. 1 April Kl. 15.00

Gudstjeneste - AFLYST

Søndag d. 5 April Kl. 10.00
Taler: Rasmus Elkjær Larsen

Facebook Live Gudstjeneste

Søndag d. 5 April Kl. 10.30
Klik her for at se med

Frikirkens mødeaktiviteter lukker ned sammen med resten af Danmark

Frikirken i Aabenraa følger de anvisninger der er givet fra landets statsminister, i forbindelse med den corona-pandemi, der har ramt verden og Danmark.

Det betyder at alle vores offentlige arrangementer aflyses frem til og med d. 13. April. Gudstjenester og alle andre samlinger i kirkens bygninger er berørt af aflysningerne. Desværre.

Vi opfordrer alle til at bruge tiden på at bede for de syge og deres pårørende. Alle der bliver berørt af situationen på deres arbejde og økonomi. Bed for beredskabet, sundhedspersonalet, og alle der skal holde Danmark igang.

Vi kan ikke mødes, men gerne holde kontakten. Ring eller skriv til dem du tænker kan ha glæde af en opmuntring, og brug de sociale medier med omtanke. Lad os skabe fred, og vise omsorg til de urolige.

Præsten kan, som altid, kontaktes på telefon: 23621010

Vi følger situationen tæt. I krisetider har vi normalt brug for at kunne samles i kirken med hinanden. Det kan vi ikke uden at være til smittefare for hinanden. Guds rige er heldigvis mere en vores fysiske verden. Lad os derfor stå sammen i bøn og omsorg for hinanden og vores omverden.

Hold dig orienteret via kirkens normale kommunikationskanaler: Ugemail, hjemmesiden, direkte mail, og FB.