Filmklubben hos Frikirken i Aabenraa

Filmaften er et gratis arrangement, hvor alle er velkommen.
På filmaften starter filmen kl. 19 og efter filmen inviteres til at drøfte filmen og der serveres gratis kaffe og kage.
Klik her for at tilmelde dig vores facebookgruppe "Filmklubben hos Frikirken i Aabenraa.

Film i November

"MACHINE GUN PREACHER"

Torsdag d. 19 November Kl. 19.00

Filmen bygger på en autentisk historie. Hovedpersonen begynder som kriminel motorcykelentusiast med misbrug af alkohol og stoffer. Da han vender tilbage fra et fængselsophold, er hans kone Lynn blevet omvendt. Hun har kvittet sit job som stripteasedanserinde og kommer nu i en menighed sammen med datteren Paige. Sam er bestemt ikke vild med denne omvæltning, men ender med at gå med i kirke og bliver selv omvendt og bytter den kriminelle løbebane ud med et hæderligt tømrerfirma. Til en gudstjeneste hører han om den store nød i Uganda og tager derud for at hjælpe med at bygge et børnehjem til de mange forældreløse børn – bare en tur på to uger. Men ...

Film i December

"STJERNEN/THE STAR"

Torsdag d. 17 December Kl. 19.00

En herlig tegnefilm, der genfortæller historien om Maria, der bliver gravid og skal føde Guds søn. På den farlige rejse til Betlehem bliver de hjulpet af et æsel, en due, et får og tre kameler. Få genopfrisket julens budskab sammen med hele familien.